IT-Navigation, CFT Kommanditbolag

Kalmar län

Information

IT-Navigation, CFT Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Vimmerby. Det är nämligen den kommunen som IT-Navigation, CFT Kommanditbolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

IT-Navigation, CFT Kommanditbolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2001-11-16. Men sedan 2002-10-03 så har IT-Navigation, CFT Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Storg. 32, 598 37, Vimmerby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på IT-Navigation, CFT Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0492-18475.

Vimmerby arbetar för att företag som IT-Navigation, CFT Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för IT-Navigation, CFT Kommanditbolag. Det finns flera företag i Kalmar län.

Konsultverksamhet såsom rådgivning och projektledning inom IT och management ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för IT-Navigation, CFT Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären.

Det finns idag lite personer som är kopplade till IT-Navigation, CFT Kommanditbolag och det är följande personer, IT-Management Claes Nicander AB som är född och har titeln Komplementär, Edengréen Consulting AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, Rask Management Consulting AB som är född och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för IT-Navigation, CFT Kommanditbolag är 969681-7205.