Stall Blacksmith Handelsbolag

Kalmar län

Information

Stall Blacksmith Handelsbolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Vimmerby som är den kommunen där Stall Blacksmith Handelsbolag finns. I Vimmerby så finns det många olika Handelsbolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Handelsbolag. Stall Blacksmith Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Stall Blacksmith Handelsbolag har haft sedan 2001-03-02. Stall Blacksmith Handelsbolag har funnits sedan och 2001-03-02 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stall Blacksmith Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0492-15520.

Vimmerby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Stall Blacksmith Handelsbolag har idag 969675-7401 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för Stall Blacksmith Handelsbolag

Travhästar för tävling och avel och därmed förenlig verksamhet.

I Stall Blacksmith Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Josefsson, Gustaf Pierre Göran som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Josefsson, Sven Peter som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .