Guldgruvan Handelsbolag

Kalmar län

Information

969662-9568 är organisationsnummer för verksamheten Guldgruvan Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Guldgruvan Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Vimmerby som är den kommunen som Guldgruvan Handelsbolag finns i.

Guldgruvan Handelsbolag har varit registrerat sedan 1999-10-12 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Guldgruvan Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Guldgruvan Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Vimmerby som också är .

Firmatecknare för Guldgruvan Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -556177-0271 Josefssons Redovisningstjänst i Vimmerby

Vill ni komma i kontakt med Guldgruvan Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

travhästar för tävling och avel och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Guldgruvan Handelsbolag och det är Andersson, Tage Ferdinand som är född 1932 och har titeln Bolagsman, Eskilsson, Birger Arnold som är född 1937 och har titeln Bolagsman, Fors, Leif Ingvar som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Håkansson Cantby, Anna Maria Elise som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Håkansson, Claes Alf Daniel som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Jarheden, Hans Magnus som är född 1945 och har titeln BolagsmanJosefsson, Lars Olof som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Josefssons Redovisningstjänst i Vimmerby som är född och har titeln Bolagsman, Kjällström, Bengt Anders Holger som är född 1944 och har titeln BolagsmanLarsson, Per Olof som är född 1937 och har titeln BolagsmanNordén, Karl Fredrik som är född 1969 och har titeln BolagsmanPA Stable AB som är född och har titeln BolagsmanUrmek Handelsbolag som är född och har titeln BolagsmanWisell, Erik Tommy som är född 1943 och har titeln Bolagsman