Hotell Ronja i Vimmerby Handelsbolag

Kalmar län

Information

969652-4181 är organisationsnummer för bolaget Hotell Ronja i Vimmerby Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hotell Ronja i Vimmerby Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Vimmerby som är den kommunen som Hotell Ronja i Vimmerby Handelsbolag finns i.

Hotell Ronja i Vimmerby Handelsbolag har varit registrerat sedan 1998-08-25 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hotell Ronja i Vimmerby Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hotell Ronja i Vimmerby Handelsbolag är och det finns flera bolag i Vimmerby som också är .

Firmatecknare för Hotell Ronja i Vimmerby Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Hotell Ronja i Vimmerby Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Videslättshagen , 598 94, Vimmerby

Motellverksamhet, uthyrning av lokaler samt servering.

Det finns olika personer som har en koppling med Hotell Ronja i Vimmerby Handelsbolag och det är Carlsson, Linda Atefeh som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Vimmerby Mässhallar Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman,