Stall Passion Handelsbolag

Kalmar län

Information

969638-2168 är organisationsnummer för företaget Stall Passion Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall Passion Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Vimmerby som är den kommunen som Stall Passion Handelsbolag finns i.

Stall Passion Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-04-24 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall Passion Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Stall Passion Handelsbolag är och det finns flera bolag i Vimmerby som också är .

Firmatecknare för Stall Passion Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av John Thomas Olsson.

Vill ni komma i kontakt med Stall Passion Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Travhästar för tävling och aval samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stall Passion Handelsbolag och det är Olsson, John Lennart som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Olsson, John Thomas som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Josefsson, Sven Peter som är född 1961 och har titeln Prokurist,