Vidersborgs Plantskola Handelsbolag

Kalmar län

Information

Vidersborgs Plantskola Handelsbolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Vimmerby som är den kommunen där Vidersborgs Plantskola Handelsbolag finns. I Vimmerby så finns det många olika Handelsbolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Handelsbolag. Vidersborgs Plantskola Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Vidersborgs Plantskola Handelsbolag har haft sedan 1995-01-01. Vidersborgs Plantskola Handelsbolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Vidersborgs Plantskola Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vidersborg 2, 598 91, Vimmerby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0492-13750.

Vimmerby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Vidersborgs Plantskola Handelsbolag har idag 969618-4994 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Vidersborgs Plantskola Handelsbolag

Handel med trädgårdsväxter samt därmed förenlig verksamhet.

I Vidersborgs Plantskola Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, John Patrick som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Johansson, Monika Lisbeth Kristina som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .