Wetterströms Ingenjörsbyrå, L Wetterström & Co Handelsbolag

Kalmar län

Information

Wetterströms Ingenjörsbyrå, L Wetterström & Co Handelsbolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Vimmerby som är den kommunen där Wetterströms Ingenjörsbyrå, L Wetterström & Co Handelsbolag finns. I Vimmerby så finns det många olika Handelsbolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Handelsbolag. Wetterströms Ingenjörsbyrå, L Wetterström & Co Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. Wetterströms Ingenjörsbyrå, L Wetterström & Co Handelsbolag har funnits sedan och 1973-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Wetterströms Ingenjörsbyrå, L Wetterström & Co Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Humlestigen 13, 598 35, Vimmerby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0492-31925.

Vimmerby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Wetterströms Ingenjörsbyrå, L Wetterström & Co Handelsbolag har idag 933200-5413 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Wetterströms Ingenjörsbyrå, L Wetterström & Co Handelsbolag

Konsulterande verksamhet inom byggbranchen.

I Wetterströms Ingenjörsbyrå, L Wetterström & Co Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wetterström, Gerd Birgitta Elisabet som är född 1931 och har titeln Bolagsman, Wetterström, Nils Gustav Lennart som är född 1929 och har titeln Bolagsman, .