Handelsbolaget Bröderna Tengvalls Verktygsfabrik

Kalmar län

Information

Handelsbolaget Bröderna Tengvalls Verktygsfabrik är ett bolag som finns i Vimmerby. I Handelsbolaget Bröderna Tengvalls Verktygsfabrik finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tengvall, Bernt Sture som är född 1931 och har titeln Bolagsman, Tengvall, Svea Astrid Ingeborg som är född 1940 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Handelsbolaget Bröderna Tengvalls Verktygsfabrik så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Handelsbolaget Bröderna Tengvalls Verktygsfabrik på telefon 0492-22075.

Mek. verkstad

Idag är Handelsbolaget Bröderna Tengvalls Verktygsfabrik av bolagstypen Handelsbolag.

Handelsbolaget Bröderna Tengvalls Verktygsfabrik är ett av många bolag som finns i Kalmar län och Vimmerby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Handelsbolaget Bröderna Tengvalls Verktygsfabrik innehar ej F-skattsedel och Handelsbolaget Bröderna Tengvalls Verktygsfabrik är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Handelsbolaget Bröderna Tengvalls Verktygsfabrik så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Handelsbolaget Bröderna Tengvalls Verktygsfabrik har 933200-1271 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.