Stall Appelskog Handelsbolag

Kalmar län

Information

Stall Appelskog Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Vimmerby. Det är nämligen den kommunen som Stall Appelskog Handelsbolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Stall Appelskog Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Stall Appelskog Handelsbolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1993-09-10. Men sedan 1993-01-01 så har Stall Appelskog Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tollstad Stockeby Gård 2, 590 17, Mantorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stall Appelskog Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-20087.

Vimmerby arbetar för att verksamheter som Stall Appelskog Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Stall Appelskog Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Kalmar län.

Travhästar för tävling och avel, samt sprutmåleri och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stall Appelskog Handelsbolag är följande:
Bolaget tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stall Appelskog Handelsbolag och det är följande personer, Appelskog, Elisabeth Marie som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Appelskog, Peter Bengt som är född 1957 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Stall Appelskog Handelsbolag är 916851-1187.