Tullens Försäljning Kommanditbolag

Kalmar län

Information

Tullens Försäljning Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Vimmerby. Det är nämligen den kommunen som Tullens Försäljning Kommanditbolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tullens Försäljning Kommanditbolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1990-01-22. Men sedan 1990-01-01 så har Tullens Försäljning Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Stångåg. 1, 598 37, Vimmerby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tullens Försäljning Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0492-31879.

Vimmerby arbetar för att bolag som Tullens Försäljning Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Tullens Försäljning Kommanditbolag. Det finns flera bolag i Kalmar län.

Handel med bildelar och fastighetsförvaltning.

Firmatecknare för Tullens Försäljning Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tullens Försäljning Kommanditbolag och det är följande personer, Johansson, Kenth Lennart som är född 1949 och har titeln Komplementär, K J Fastighets Kommanditbolag som är född och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Tullens Försäljning Kommanditbolag är 916529-2963.