Forsbergs Industriverktyg Kommanditbolag

Kalmar län

Information

I Vimmerby finns det ett Kommanditbolag som heter Forsbergs Industriverktyg Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Forsbergs Industriverktyg Kommanditbolag i Kalmar län. Vimmerby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Forsbergs Industriverktyg Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Kalmar län.

Sedan 1995-12-29 så har Forsbergs Industriverktyg Kommanditbolag varit registrerat och sedan 1978-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Forsbergs Industriverktyg Kommanditbolag och det finns fler verksamheter som är det i Vimmerby.

Vill man komma i kontakt med Forsbergs Industriverktyg Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Masking. 13, 598 40, Vimmerby. Vi ni istället prata med Forsbergs Industriverktyg Kommanditbolag så kan ni göra det på 0492-10270.

Tillverkning av form- och klippverktyg

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Forsberg, Edvin Roland som är född 1943 och har titeln Komplementär, Forsbergs Industriverktyg AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas av komplementären. .

Forsbergs Industriverktyg Kommanditbolag har 916421-7847 som sitt organisationsnummer.