Hermanssons MC-Mekaniska Handelsbolag

Kalmar län

Information

Hermanssons MC-Mekaniska Handelsbolag är ett bolag som finns i Vimmerby. I Hermanssons MC-Mekaniska Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hermansson, Kurt Ove Fredrik som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Hermansson, Kurt Sören som är född 1941 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hermanssons MC-Mekaniska Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hermanssons MC-Mekaniska Handelsbolag på telefon 0492-12805.

Mc-reparationer och smidesverkstad samt därmed förenlig veerksamhet

Idag är Hermanssons MC-Mekaniska Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Hermanssons MC-Mekaniska Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Kalmar län och Vimmerby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Hermanssons MC-Mekaniska Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-04-03 och Hermanssons MC-Mekaniska Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-04-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hermanssons MC-Mekaniska Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Hermanssons MC-Mekaniska Handelsbolag har 916421-6609 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.