Kreditgarantiföreningen Norra Småland ekonomisk förening

Kalmar län

Information

769607-3860 är organisationsnummer för bolaget Kreditgarantiföreningen Norra Småland ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kreditgarantiföreningen Norra Småland ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Vimmerby som är den kommunen som Kreditgarantiföreningen Norra Småland ekonomisk förening finns i.

Kreditgarantiföreningen Norra Småland ekonomisk förening har varit registrerat sedan 2001-07-27 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-08-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kreditgarantiföreningen Norra Småland ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Kreditgarantiföreningen Norra Småland ekonomisk förening är och det finns flera bolag i Vimmerby som också är .

Firmatecknare för Kreditgarantiföreningen Norra Småland ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Svanberg, Hans Fredrik Emanuel Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Kreditgarantiföreningen Norra Småland ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 0381-30425 eller genom brev på följande adress:
Bogård 3, 575 92, Hult

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom deras deltagande i en ekonomisk förening (kreditmarknadsförening) som har till uppgift att bland annat tillhandahålla garantier för banklån och andra krediter som upptas i medlemmarnas näringsverksamhet. Att bistå medlemmarna med rådgivning i finansierings- och företagsledningsfrågor samt att även bedriva därmed sammanhängande och förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kreditgarantiföreningen Norra Småland ekonomisk förening och det är Johansson, Kjell Arne Lennart som är född 1954 och har titeln VD, Johansson, Kjell Arne Lennart som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Per Erik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Käll, Nils Jacob Gösta som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lahti, Erkki Allan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanberg, Hans Fredrik Emanuel som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamotRönnlund, Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Suppleant,