Farmartjänst Frödinge Ek. för.

Kalmar län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att själv eller genom annan - marknadsföra de tjänster medlemmarna kan utföra utanför deras lantbruk på för dem tillgänglig tid och vid behov, med användande av i jordbruksdriften tillhöriga lokaler, maskiner, redskap och verktyg. - till medlemmarna förmedla uppdrag om utförande av tjänster som avses i föregående stycke. - utföra uppdrag med anlitande av föreningens resurser - bedriva med ovanstående förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Farmartjänst Frödinge Ek. för. vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Vimmerby så är Farmartjänst Frödinge Ek. för. ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Vimmerby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vimmerby och i Kalmar län. Redan 1998-04-24 så skapades Farmartjänst Frödinge Ek. för. och bolaget är har F-skattsedel Farmartjänst Frödinge Ek. för. har haft det sedan 1998-01-01.

Farmartjänst Frödinge Ek. för. är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

769603-0480 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vimmerby.

Just nu är Farmartjänst Frödinge Ek. för. och det finns många bolag som är i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Farmartjänst Frödinge Ek. för. så går det att nå dem via telefon på 0492-40064 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas förutom av styrelsen, av Anders Karlsson och Tomas Holgersson, var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Farmartjänst Frödinge Ek. för. är Holgersson, Kjell Tomas som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnson, Lars Bertil som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Jan Anders Sigfrid som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Jan Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Karl Axel Leif som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kjell Ludvig som är född 1955 och har titeln SuppleantSvensson, Tomas Gunnar som är född 1962 och har titeln Suppleant, .