Vision Art TN V-by

Kalmar län

Information

730425-XXXX är organisationsnummer för företaget Vision Art TN V-by. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vision Art TN V-by är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vimmerby som är den kommunen som Vision Art TN V-by finns i.

Vision Art TN V-by har varit registrerat sedan 2001-06-28 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-02-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vision Art TN V-by så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-02-16.

Vision Art TN V-by är och det finns flera bolag i Vimmerby som också är .

Firmatecknare för Vision Art TN V-by är följande:

Vill ni komma i kontakt med Vision Art TN V-by så kan ni göra det på telefon genom 0492-10877 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av vykort och konst.

Det finns olika personer som har en koppling med Vision Art TN V-by och det är Nilsson, Mats Torgny som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,