Valentine Filmproduktion

Kalmar län

Information

I Vimmerby finns det ett Enskild firma som heter Valentine Filmproduktion. Det finns flera verksamheter som liknar Valentine Filmproduktion i Kalmar län. Vimmerby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Valentine Filmproduktion är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-10-22 och det finns flera verksamheter som är det i Kalmar län.

Sedan 2001-10-30 så har Valentine Filmproduktion varit registrerat och sedan 2001-10-22 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Valentine Filmproduktion och det finns fler verksamheter som är det i Vimmerby.

Vill man komma i kontakt med Valentine Filmproduktion så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Valentine Filmproduktion så kan ni göra det på 08-7102143.

Frilansverksamhet inom filmbranschen där man hyr ut tjänster till andra filmbolag. Producera egna filmer av olika slag kortfilm, dokumentär,reklam.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Johansson, Jan Rikard Jacob som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Valentine Filmproduktion har 730214-XXXX som sitt organisationsnummer.