Bostadsrättsföreningen Ekängen

Kalmar län

Information

Bostadsrättsföreningen Ekängen hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Vimmerby som är den kommunen där Bostadsrättsföreningen Ekängen finns. I Vimmerby så finns det många olika Bostadsrättsförening och i Kalmar län så finns det ännu fler Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Ekängen tillhör bolagstypen Bostadsrättsförening och bolaget har ej F-skatt. Bostadsrättsföreningen Ekängen har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bostadsrättsföreningen Ekängen så kan ni göra det genom att skicka er post till Björkelundsg. 4, 598 96, Vimmerby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Vimmerby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Bostadsrättsföreningen Ekängen har idag 716404-5366 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Bostadsrättsföreningen Ekängen

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

I Bostadsrättsföreningen Ekängen så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dagnäs, Gerda Virgit Margareta som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Oskarsson, Ulf Tommy som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Gertrud Britt-Marie som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Lars Jonas som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, .