AMACON Konsultbyrå

Kalmar län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vimmerby och AMACON Konsultbyrå är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och AMACON Konsultbyrå är ett av dem. Statusen för AMACON Konsultbyrå är att Bolaget är aktivt.

AMACON Konsultbyrå är ett Enskild firma och skapades 1997-08-08. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Vimmerby där företaget finns i jobbar för att företag som AMACON Konsultbyrå ska trivas.

AMACON Konsultbyrå är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-07-09. I Vimmerby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom företagsutveckling och marknadsföring.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AMACON Konsultbyrå är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är AMACON Konsultbyrå och det finns flera företag som är det idag i Vimmerby.

Vill man komma i kontakt med AMACON Konsultbyrå så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0492-14790.

.

De som är på något sätt har med AMACON Konsultbyrå är Karlsson, Gösta Andreas som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

AMACON Konsultbyrå har 710518-XXXX som sitt organisationsnummer.