Arnes Timmerglädje

Kalmar län

Information

630913-XXXX är organisationsnummer för bolaget Arnes Timmerglädje. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arnes Timmerglädje är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vimmerby som är den kommunen som Arnes Timmerglädje finns i.

Arnes Timmerglädje har varit registrerat sedan 2005-04-14 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Arnes Timmerglädje så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-02.

Arnes Timmerglädje är och det finns flera bolag i Vimmerby som också är .

Firmatecknare för Arnes Timmerglädje är följande:

Vill ni komma i kontakt med Arnes Timmerglädje så kan ni göra det på telefon genom 0492-25028 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning av timmerhus och andra timmerprodukter såsom trädgårdsmöbler och prydnadsbrunnar.

Det finns olika personer som har en koppling med Arnes Timmerglädje och det är Gunnarsson, Arne Gunnar som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,