Ekonomitjänst, Christer Svensson

Kalmar län

Information

Ekonomitjänst, Christer Svensson är en verksamhet som finns i Vimmerby. I Ekonomitjänst, Christer Svensson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Christer Axel Roland som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ekonomitjänst, Christer Svensson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ekonomitjänst, Christer Svensson på telefon 0492-51150.

Konsultverksamhet inom ekonomibranschen

Idag är Ekonomitjänst, Christer Svensson av bolagstypen Enskild firma.

Ekonomitjänst, Christer Svensson är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Vimmerby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ekonomitjänst, Christer Svensson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ekonomitjänst, Christer Svensson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan -0001-11-30.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ekonomitjänst, Christer Svensson så är det följande:

Ekonomitjänst, Christer Svensson har 620427-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.