K'S Barnkläder & sybod

Kalmar län

Information

610123-XXXX är organisationsnummer för verksamheten K'S Barnkläder & sybod. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K'S Barnkläder & sybod är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vimmerby som är den kommunen som K'S Barnkläder & sybod finns i.

K'S Barnkläder & sybod har varit registrerat sedan 1996-09-26 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för K'S Barnkläder & sybod så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

K'S Barnkläder & sybod är och det finns flera verksamheter i Vimmerby som också är .

Firmatecknare för K'S Barnkläder & sybod är följande:

Vill ni komma i kontakt med K'S Barnkläder & sybod så kan ni göra det på telefon genom 0496-41093 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av barnkläder, tyger och tillverkning barnkläder.

Det finns olika personer som har en koppling med K'S Barnkläder & sybod och det är Svensson, Eva Carina som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,